LAS RECETAS DEL MUNDO EN LAS PELIS DE ANIMACIÓN
En estoc
Data d'edició:19/10/2022
DeVo, Minh-Tri. Editat perCol&Col Ediciones.
Referència 198000022
Edició 1
Alguna vegada has somiat traspassar la pantalla i donar-li una suau mossegada als espaguetis de La Dama i el Vagabund? ¿Aprendre a preparar el tian de verdures al costat de la famosa xef-rata Ratatouille o replicar, pas a pas, el ramen que apareix a The last: Naruto, la pel·lícula? Amb Les receptes del món a les pel·lícules d'animació viatjaràs al llarg dels cinc continents i ho faràs a través dels plats de llargmetratges animats que han enamorat nens i grans.
>________________________________________________________________________________________________
El nou llibre de Col&Col Ediciones, pensat per a tota la família, reuneix un total de 23 receptes extretes de la filmografia dels grans estudis d'animació de la història del cinema: Disney, Dreamworks, Universal i Studio Ghibli, entre d'altres, i que descobreixen plats únics de la gastronomia de països com Mèxic, el Japó, França o Guinea.
Els petits de la casa reviuran les escenes més memorables de les pel·lícules animades preparant alguns dels seus riquíssims i cinematogràfics plats: la sopa de fideus de Kung Fu Panda, els saborosos lloms de salmó amb salsa de cervesa de Com entrenar al teu drac, els scones de cheddar a l'estil british de Wallace i Gromit: la maledicció de les verdures, el mole poblà de la pel·lícula Coco o l'hamburguesa vegana Cangreburguer que torna boig a Bob Esponja a la pel·lícula basada en la reeixida sèrie de dibuixos animats.
Els més llaminers també aprendran receptes que eleven el nivell de sucre i transporten a la gran pantalla: els icònics dònuts de Els Simpson: la pel·lícula, el ninot de pa de gingebre de Shrek o un bonic pastís de poma i roses inspirat en el clàssic Blancaneu i els 7 nans i>.
A Les receptes del món a les pel·lícules d'animació es mostren els passos de cada recepta de manera gràfica i didàctica, endinsant-se també a l'escena de la pel·lícula, les seves curiositats i la importància dins la història.