Informació Extra
Cuina casolana xinesa és una col·lecció esplèndida de 70 receptes representatives de la gastronomia d'aquest país asiàtic, tant clàssiques com modernes, que podràs preparar fàcilment a casa. Per Suzie Lee, la cuina i la gastronomia han estat sempre personals: en la cultura xinesa, menjar i família estan interconnectades, i ella procura capturar i recrear les tradicions culinàries que va compartir amb la seva mare, la seva font d'inspiració. Gaudeix amb els plats favorits de la família Lee, com les aletes de pollastre a l'estil de Hong Kong, i de clàssics a base d'hortalisses, com les albergínies farcides amb salsa de mongetes negres, passant per creacions més modernes, com les vieires a l'all amb fideus de vidre. A més de carn, peix i verdura, dumplings, din sum i bany, en aquest llibre trobaràs plats ràpids, pa i dolços en senzilles i delicioses receptes que rendeixen homenatge a la veritable cuina xinesa feta a casa.