HUEVOS
Data d'edició:20/09/2023
Recetas y técnicas
Recetas y técnicas. DeNilsson, Tove. Editat perCol&Col Ediciones.
Referència 198000034
Edició 1
Un recorregut pel món i més de 120 receptes senzilles d'elaborar amb un gran protagonista: l'ou.
No importa a quina part del món estiguis ni quina hora del dia sigui, l'ou pot cobrar mil i una maneres per convertir-se en el protagonista d'un bon esmorzar, l'aperitiu perfecte o un còctel sofisticat i refrescant. Amb aquest llibre aprendràs a elaborar des dels clàssics ous escocesos fins a diferents tipus de ramen, el bibimbap coreà, els riquíssims raviolis de ricotta i la fregita made in Itàlia o els ous ranxers mexicans. Un receptari que viatja per tot el món, fet per i per a ouomaniacs!
La cuinera i autora gastronòmica Tove Nilsson, apassionada de l'ou i la seva versatilitat, reuneix receptes fàcils procedents de tothom, des d'amanides fins a tàrtars, pizzes, hamburgueses, postres i una gran varietat de salses. Al llarg de les pàgines acolorides al més pur estil pop, destaquen receptes com l'amanida lionesa i niçoise (França), el gubbröra (Suècia), el pastís de nata (Portugal), els muffins d'ou (Regne Unit) o el sofisticat còctel clover club (EUA).
Ous: receptes i tècniques va més enllà del receptari i també ofereix consells i indicacions per convertir el lector en un mestre de l'ou, perfeccionant les tècniques més essencials com els ous durs o calentats, els tipus de cocció segons el resultat o la manera d'aconseguir un rovell brillant i cremosa.
Tove Nilsson també és autora del llibre Ramen: Fideus i altres receptes japoneses.