NOPI
Data d'edició:03/11/2022
DeOttolenghi, Yotam;Scully, Ramael. Editat perSALAMANDRA.
Referència SM81387
Edició 1
Una excepcional col·lecció de 120 receptes de l'innovador restaurant londinenc de Yotam Ottolenghi.
Després dels èxits de Jerusalem i Simple I>, el prestigiós cuiner israelià establert al Regne Unit, acompanyat en aquesta ocasió pel seu inseparable Ramael Scully, el cap de cuina de NOPI, emprèn un nou viatge que el porta des del Pròxim Orient fins a l'Orient Llunyà: una aventura fabulosa, plena de sabors audaços i camins sorprenents.
Encara que varien en el seu grau de complexitat, totes les receptes s'han adaptat per fer-les accessibles a casa. Gràcies a Ottolenghi ia Scully, que aporta el seu particular toc especiat, podrem gaudir d'uns deliciosos plats que són una autèntica font d'inspiració, desafiament i delit. I sempre a la manera d'Ottolenghi.
La crítica ha dit:
«Un llibre de cuina autèntic.»
Scotland on Sunday
«Si realment vols captivar els teus convidats amb plats realment genials, el mestre de la cuina Yotam Ottolenghi té un llibre nou amb què ajudar-te [...]. Algunes de les receptes són per als més atrevits o experimentats, però la majoria són totalment factibles fins i tot per al més novell de l'àmbit culinari.»
Metro
«Realment, Ottolenghi és un escriptor que enganxa, i cada plat seu té una història.»
The Guardian
«Receptes carregades de sabor, inspiradores i creatives.»
The Mayfair Magazine
«Senzillament, una cuina meravellosa: moderna, intel·ligent i respectuosa. M'encanta.»
Nigel Slater
«El segon llibre de cuina de Yotam Ottolenghi té receptes per a plats que han estat molt temps absents de la nostra cuina. [...] Tot sona perquè se't faci la boca aigua i sembla (i és) factible.»
The Wall Street Journal