ENTRE FERMENTOS
Data d'edició:11/10/2023
Descubre los alimentos fermentados y cómo pueden transformar tu vida
Descubre los alimentos fermentados y cómo pueden transformar tu vida. DeMaeztu, Javi. Editat perAlienta Editorial.
Referència 1010330141
Cultiva la teva salut gràcies a la kombutxa, el iogurt o el quefir
Suma't a l'aventura fermentista i als seus beneficis per a la salut p>
Encara que no en siguem conscients, consumim fermentats diàriament: pa, cervesa, vinagre, iogurt... Porten amb nosaltres centenars o milers d'anys i durant molt de temps ha estat una de les úniques maneres que tenia l'home de conservar els aliments. Tot i això, en els últims anys, han irromput amb força alguns menys coneguts, els quals han guanyat popularitat gràcies a les seves propietats beneficioses per al nostre organisme i, especialment, per a la nostra microbiota intestinal.
< p>Viatja per aquest fascinant univers i redescobreix la nostra història, cultura i tradicions des d'una nova perspectiva. Aprèn-ho tot sobre la fermentació en la gastronomia, en la microbiologia i en la salut, i converteix-te en un expert de la kombutxa, el kimchi, el garum, el miso o el tempeh. Descobreix els tipus de fermentacions que hi ha i les diferències entre els fermentats i els probiòtics, i aprèn a fer les teves pròpies elaboracions a casa, de manera còmoda i segura, integrant-les fàcilment en una dieta saludable. >En aquestes pàgines coneixeràs com preparar-los, però si no pots o no vols fer-ho, trobaràs també una completíssima guia perquè puguis distingir els tradicionals de les seves còpies ultraprocessades al supermercat.