CHEESECAKES. ALITER DULCIA
Data d'edició:13/10/2021
DePérez Sardiña, Isabel. Editat perCol&Col Ediciones.
Referència 198000012
Edició 1
Després de gairebé nou anys i centenars d'alumnes de tot arreu del món, ha arribat l'hora de traslladar al paper tots els secrets de les cheesecakes d'Aliter Dulcia. Un treball de dos anys materialitzat en més de 80 receptes i una edició de luxe.
________________________________________________________________________________________________
Les cheesecakes són el vaixell insígnia d'Aliter Dulcia. Aquests pastissos que adornen els seus expositors diàriament i que mobilitzen any rere any fanàtics de tot arreu atrets per la seva alta qualitat i multitud de combinacions, sabors i decoracions.
Al llarg d'aquestes pàgines revisarem un ampli nombre de varietats làcties amb les seves característiques i mode d'ocupació en les diferents receptes de pastissos de formatge o cheesecakes que ens ofereix el llibre. Gaudireu del procés de l'elaboració de formatges senzills amb les vostres pròpies mans i de la seva aplicació a les postres més celebrades que hàgiu tingut ocasió de presentar a les vostres taules.
Però són aquests pastissos, els grans desitjats, els que brillen amb llum pròpia al llibre: les cheesecakes d'Aliter Dulcia. Els pastissos d'arròs amb llet, de Kinder, de xocolata blanca, de torró o amb fruites, realitzades amb bases artesanes de pasta de full, galeta, masses lleugeres o xocolatejades. Totes aquestes preparacions reunides en un llibre que es presenta com una mena de bíblia de les cheesecakes; el manual definitiu amb què gaudireu d'aquestes postres que aixeca passions i que no pot faltar a la carta de qualsevol restaurant.
A més, farem un ampli recorregut per les tradicions rebosteres mundials per oferir un variat nombre de receptes clàssiques, les millors representants del cabal gastronòmic de multitud de països: el Presnac croat, la Banitsa búlgara o l'excepcional Lviv syrnyk ucraïnès deliciosament cobert de xocolata.
Amb aquest llibre rendim homenatge a aquestes postres incombustibles que va néixer a la grega illa de Samos per després adaptar-se als costums culinaris de milers de llaminers al llarg dels segles i que encara avui continua encapçalant , imbatible, tots els rànquings dels pastissos més desitjats, estimats i admirats.