Informació Extra
«De nit, alguns expliquen ovelles i altres llegeixen novel·les de misteri. Jo m'estiro al llit i em poso a pensar en menjar.» Entreteixint reflexions i records de diverses dècades entre fogons i llibres juntament amb les seves receptes més infalibles, la novel·lista Laurie Colwin ens convida a redescobrir el plaer de cuinar amb alegria i sense complexos. En capítols com «Només amb una albergínia», «Sopars vomitius. El meu testimoniatge» i «Aleta de vedella farcida. Una mala idea», l?autora comparteix divertides anècdotes com preparar pasta en un minúscul apartament al Nova York de finals dels seixanta, donar menjar a una multitud d?estudiants en vaga o organitzar un sopar i bregar amb convidats tiquismiquis i ofereix consells útils tant per a neòfits com per a entesos. Publicat el 1988, aquest cèlebre llibre, a mig camí entre les memòries i el receptari, és un homenatge als petits plaers de la cuina i al goig de compartir taula, un autèntic festí literari que ha conquerit diverses generacions de lectors. Propera i honesta, Colwin ens parla com ho faria una bona amiga i ens convida a viure la nostra re