si et pica un mosquit

Si et pica un mosquit

Aquests divertits remeis rimats que alleugeren les molèsties d’una picadura no es troben en farmàcies, ni s’obtenen de les plantes. Perquè et deixi de picar i et puguis divertir, aquest llibre has de llegir.
«Si et pica un mosquit» és un divertiment que, a partir d’un petit accident quotidià, convida als prelectors i primers lectors a provar amb un remei atípic contra les molèsties d’una picadura.
Saltar, fer ganyotes, jugar i compartir bons moments en bona companyia són algunes de les contrastades recomanacions d’en Jordi Gastó i el Christian Inaraja.

Editorial: Kalandraka
Autor: Jordi Gastó
Il·Lustrador: Christian Inaraja
ISBN: 9788416804870
Publicació: 01/02/2020
Format: Cartró
Idioma: Català
Nombre de pàgines: 22

Preu: 10€

Vindràs a recollir el llibre a la llibreria?

Stromectol (también conocido por el nombre genérico Ivermectin) es una medicina para el tratamiento de varias infecciones parasitarias en humanos, incluyendo infecciones de lombriz. En la actualidad es muy conveniente comprar esta medicina en España por Internet, es decir en farmacia online https://www.farmacia-grande.com/comprar-ivermectina-stromectol-precio-para-piojos/ la cual es segura y comercializa las medicinas de mejor calidad y con el mejor precio de España.

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput