la cerca de la colette

La Cerca de la Colette

La Colette s’acaba de traslladar al barri de Mile End amb la seva família. Quanta companyia li faria una mascota!

Però, una vegada més, la seva mare li diu que no. Frustrada, la Colette dona una puntada de peu a una caixa buida, tan forta que aquesta surt volant fins al pati del costat. Allà, la Colette es troba l’Albert i el Tom. Quan li pregunten què fa, la nena, per timidesa, s’inventa que ha perdut la seva mascota. Concretament, un periquito femella. Ells s’ofereixen a ajudar-la, i de seguida nous petits veïns se sumaran a la cerca.

Mentrestant, la Colette no podrà evitar que la seva mentida creixi i creixi sense parar…

Amb una delicadesa i una sensibilitat excepcionals, Isabelle Arsenault ha creat una divertidíssima història sobre el poder de la imaginació, que ens permet jugar i així ens ajuda a conèixer-nos, relacionar-nos, sentir-nos acompanyats… En definitiva, a ser feliços.

Editorial: La Casita Roja
Autor/a: Isabelle Arsenault
Il·lustrador/a: Isabelle Arsenault
Traducció: Màxim Aguilera
ISBN: 9788412095005
Publicació: 11/2019
Format: Tapa dura
Idioma: Català
Nombre de pàgines: 40

Preu: 14,95€

Vindràs a recollir el llibre a la llibreria?

Stromectol (también conocido por el nombre genérico Ivermectin) es una medicina para el tratamiento de varias infecciones parasitarias en humanos, incluyendo infecciones de lombriz. En la actualidad es muy conveniente comprar esta medicina en España por Internet, es decir en farmacia online https://www.farmacia-grande.com/comprar-ivermectina-stromectol-precio-para-piojos/ la cual es segura y comercializa las medicinas de mejor calidad y con el mejor precio de España.

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput