el bosc

El bosc

Aquest llibre pertany a una deliciosa sèrie de llibres d’animals per a nadons! Una petita joia amb originals i divertides pàgines encunyades amb la forma de cada animal.
De gran consistència, elaborat amb un cartó molt gruixut que es pot mantenir dret a qualsevol lloc, com a llibre-objecte.

EL BOSC permet als nadons curiosos endinsar-s’hi i descobrir-hi cada element per relacionar-lo amb la resta, i observar.
En aquest indret sorprenent veurem el pas de les estacions: un dia d’estiu, els animals en una nit nevada, els despertars d’una extraordinària primavera…
Inclou algunes paraules que es poden identificar amb les seves precioses il·lustracions: l’arbre, l’ocell, el niu, l’ós.

El seu format permet moltes vies d’exploració, inventar històries… o reinventar-les. No ens deixa indiferents. A més, és resistent, perquè el nadó pugui manipular-lo amb tranquil·litat.

Un llibre per gaudir amb un meravellós disseny, que agradarà tant a adults com a nens.

Editorial: Coco Books
Il·lustrador/a: Ingela P. Arrhenius
ISBN: 9788412103397
Publicació: 01/09/2020
Format: Cartoné
Idioma: Català
Nombre de pàgines: 12

Preu: 11€

Vindràs a recollir el llibre a la llibreria?

Stromectol (también conocido por el nombre genérico Ivermectin) es una medicina para el tratamiento de varias infecciones parasitarias en humanos, incluyendo infecciones de lombriz. En la actualidad es muy conveniente comprar esta medicina en España por Internet, es decir en farmacia online https://www.farmacia-grande.com/comprar-ivermectina-stromectol-precio-para-piojos/ la cual es segura y comercializa las medicinas de mejor calidad y con el mejor precio de España.

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput