crema de cacahuet i medu

Crema de cacauet i Medu

Narval i Medu tornen a ser aquí! Ara Narval té una nova dèria: la crema de cacauet!
Està tan obsessionat que fins i tot vol canviar-se el nom… per… Crema de cacauet! Així, tal com sona.
Medu, sempre assenyada, no està tan segura que sigui la millor idea, però tot sigui perquè Narval provi coses noves, perquè no pot menjar només gofres per molt deliciosos que siguin…

En la quarta entrega d’aquesta magnífica sèrie de còmics per a primers lectors trobem tres divertides històries sobre la importància de provar coses noves, sobre menjars preferits i sobre acceptar qui som.
Com en la resta de llibres de la sèrie, també hi trobem un apartat sobre curiositats dels animals marins i un nou capítol de les aventures dels alter ego de Narval i Medu, Supergofre i Megadolça!

Un llibre ideal perquè els petits comencin a ser lectors autònoms (escrit en majúscules), amb uns personatges entranyables que reivindiquen el poder de la imaginació, l’optimisme, de l’amistat i el treball en equip.

Editorial: Juventut
Autor: Ben Clanton
Traducció:Teresa Farran
ISBN: 9788426146786
Publicació: 01/07/2020
Format: Tapa dura
Idioma: Català
Nombre de pàgines: 64
Col·lecció: Narval

Preu: 13€

Vindràs a recollir el llibre a la llibreria?

Stromectol (también conocido por el nombre genérico Ivermectin) es una medicina para el tratamiento de varias infecciones parasitarias en humanos, incluyendo infecciones de lombriz. En la actualidad es muy conveniente comprar esta medicina en España por Internet, es decir en farmacia online https://www.farmacia-grande.com/comprar-ivermectina-stromectol-precio-para-piojos/ la cual es segura y comercializa las medicinas de mejor calidad y con el mejor precio de España.

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput