Informació Extra
Setanta receptes perfectes que expliquen la història de la família de La Ancha, vinculada a la cuina des de fa més d'un segle. La família Redruello va arribar a Madrid fa un segle per fundar una modesta taverna, i avui té diversos restaurants de referència a Madrid i Barcelona. El secret? Una atenció exquisida a la matèria primera i respecte al producte. Nino Redruello revela aquí les receptes essencials d'aquesta saga de taverners, explica la seva elaboració amb estil desenfadat i ofereix alternatives, claus i trucs per assolir els millors resultats. El llibre és, a més, un viatge gastronòmic: de les arrels tradicionals de L'Amplada a la cuina de proximitat i els plats d'inspiració nòrdica de Fismuler, de l'inconfusible escalopa Armando o el cèlebre lluç arrebossat amb calamarsets a la daurada gairebé crua amb ametlles i raïm o el famós pastís de tres formatges. Barreja de receptari, àlbum de records i atles de productes espanyols, aquest llibre és la porta d'entrada a la cuina d'una família dedicada des de fa dècades a delectar els seus comensals. Nino Redruello forma part de la família que va crear La Ancha i és al capdavant del grup de restaurants derivats d'aquesta casa de menjars.