Informació Extra
Millora tots els aspectes de la teva salut, des del pes, el son, els desitjos, l'estat d'ànim, l'energia, la pell i fins i tot retarda l'envelliment amb trucs fàcils d'implementar i basats en la ciència que t'ajuden a controlar els nivells de sucre a la sang mentre segueixes menjant els aliments que t'encanten. La glucosa, o sucre a la sang, és una molècula diminuta que té un gran impacte en la nostra salut. Entra al nostre torrent sanguini a través dels aliments rics en midó o dolços que mengem. El noranta per cent de les persones pateixen de massa glucosa al sistema, i la majoria no ho saben. Els símptomes? Desitjos, fatiga, infertilitat, problemes hormonals, acne, arrugues I amb el temps, el desenvolupament de malalties com la Diabetis tipus 2, Síndrome d'Ovari Poliquístic, càncer, demència i malalties del cor. Basant-se en ciència d'avantguarda i en la seva pròpia investigació pionera, la bioquímica Jessie Inchauspé ofereix deu trucs simples i sorprenents per ajudar-nos a equilibrar els nostres nivells de glucosa i revertir els seus símptomes, sense posar-nos a dieta i sense renunciar als aliments que estimem. Per exemple: Menjar els aliments en l'ordre correcte et farà perdre pes sense esforç. informatiu i ple de les dades científiques més recents, aquest llibre presenta una nova manera de pensar per millorar la teva salut. La revolució de la glucosa està plena de consells que poden millorar la teva vida de manera dràstica i immediata, independentment de quines siguin les teves preferències dietètiques.