Joc de construcció Piks 24 peces

El Piks és un joc de construcció a base de peces soltes en forma de cons de silicona (no tòxica) i taules de fusta, en el qual el domini de l’equilibri és un element clau del joc. Ens sembla una passada com amb peces tan senzilles, s’aconsegueix un material obert súper cridaner i divertit amb el qual deixar fluir la creativitat.

El nen o la nena podrà triar entre tres grandàries de cons: petit, mitjà i gran. Els usarà per a sostenir les taules de fusta de formes i grandàries irregulars, i pot crear construccions increïbles, retorçades, verticals, horitzontals… aprofitant que la silicona no rellisca per la fusta i s’aguanta molt bé, però només fins a cert punt! Els cons, a més, tenen una mesura concreta que és la suma de les altres altures i fustes combinades.

Piks és una joguina de construcció amb infinites combinacions, que permetrà als nens i les nenes desenvolupar moltes habilitats mentre es diverteixen. De fet, acompanya la imaginació, la presa de decisions, l‘autoestima, però també la concentració i les habilitats motores fines.

Desenvolupat en col·laboració amb professionals dels primers anys de la infància, Piks va ser dissenyat sobre la base de recerques i solucions alternatives als trastorns per dèficit d’atenció i concentració (TDAH).

Si voleu saber més i veure totes les possibilitats que té aquest joc, cliqueu aquí

 

  • El kit conté:6 taules de fusta massissa de 26 i 17 cm, totes de formes diferent

    cons blaus de 3 cm

    cons grocs de 4,5 cm

    cons vermells de 6 cm

    Un llibre amb reptes.

Preu: 31,75€

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput