EL ARTE DE LA COCINA FRANCESA (VOL. 2)
Data d'edició:02/10/2014
DeChild, Julia. Editat perDEBATE.
Referència C92432B
La continuació del clàssic que va revolucionar la pedagogia culinària.
Dominar qualsevol art requereix sempre un procés, això explica la necessitat de publicar el segon volum de L'art de la cuina francesa de Julia Child i Simone Beck. El projecte inicial de les dues cuineres era tan extens que hauria requerit la publicació de més de vuit volums. Els seus editors les van dissuadir perquè se'n reduís a dos.
El primer és el resultat natural dels seus ensenyaments a l'escola de cuina, i s'hi aprèn com fer una cuina casolana d'excepció. El segon volum és una continuació en què ens ensenyen a fer pans (baguette, pa de motlle,...) croissant, brioix, sopes, postres, etc. tot en el mateix to amè i didàctic que va revolucionar l'art culinari.
Ressenyes:
«Recordo el dia que, per casualitat, vaig veure el programa de Julia Child a la televisió. Estava fascinat per la manera com s'expressava, la manera com et feia creure que el pollastre que tenia al davant era el més important de la història de la humanitat. Aquesta és la persona que va ensenyar a Amèrica com cuinar i com gaudir cuinant.»
José Andrés
«Julia Child era una dona amb una insòlita capacitat per transmetre passió per la cuina. Jo ja tinc el seu llibre a l'altar dels meus 10 llibres de cuina favorits de tots els temps.»
Mikel López Iturriaga, El Comidista
«Sens dubte Déu hauria pogut fer un llibre millor que el de Julia Child, però és indubtable que no ho va fer.»
David de Jorge i Martín Berasategui