COCINOLOGÍA
Data d'edició:08/03/2018
La ciencia de cocinar
La ciencia de cocinar. DeFarrimond, Dr. Stuart. Editat perDK.
Referència DK41780
Les principals tècniques de cuina, trucs i preparacions explicats gràcies a la ciència.
Descobreix amb Cocinologia I> els conceptes fonamentals de la cuina revelats juntament amb pràctics consells i tècniques pas a pas, que faran de la teva cuina un autèntic laboratori. Troba les respostes a les preguntes que fins ara no tenien solució amb capítols dedicats als principals aliments i preparacions: carns, aus, peixos, llegums i cereals o vegetals entre d'altres.
Com aconseguir el punt perfecte a un filet? Cal deixar la pell quan es cuina peix? Quin és el secret perquè un suflé surti perfecte? Trobareu respostes a aquestes preguntes i moltes més en aquest llibre que explica la ciència que s'amaga darrere la cuina.
Amb un inspirador pròleg de l'autor Dr. Stuart Farrimond, aquesta lectura serà un descobriment per a tot aquell que, com ell, senti que cuinar per als altres dóna més felicitat que el plaer mateix de menjar: El meu objectiu, lector, és acompanyar-te perquè descobreixis la ciència dels aliments i la cuina i deixis bullir tota la teva creativitat.
Cocinologia, la ciència al paladar
Endinsa't amb Cocinologia al meravellós món de l'art de cuinar. Aprendràs tècniques i processos que acompanyen la cuina dels xefs més reconeguts.
Aquest llibre d'aliments i preparacions dóna resposta a més de 160 enigmes culinaris basant-se en els estudis més recents per aportar solucions pràctiques. Demostra que la ciència pot ser un vehicle per apreciar millor les meravelles que provem diàriament a la cuina.
A més, coneixeràs la cuina des d'un microscopi, i veuràs de quina manera una mica de química pot fer que un filet sigui una autèntica delícia. Amb imatges i diagrames impactants, aquest llibre de cuina en espanyol mostra processos i tècniques de cocció, treballa amb els ingredients bàsics i ens orienta perquè equipem millor la nostra cuina. Tot això, en un llenguatge informal i gairebé sense tecnicismes.
Troba les respostes a les preguntes a través dels capítols següents:
- Gust i sabor
- Bàsics de la cuina
- Carn i aus
- Peix i marisc
- Ous i lactis
- Arròs, cereals i pasta
- Fruita, verdura, fruita seca i llavors
- Herbes aromàtiques, espècies i olis
- Fornejats i dolços
< B>Cocinologia: la ciència de cuinar, pertany a la col·lecció de Cuina de l'editorial DK. Aquesta sèrie conté fotos, explicacions i receptes que faran la boca aigua a qualsevol lector ja sigui un aficionat a la cuina o un gran xef, gràcies a les fotos capturades de les diferents textures i colors dels diferents aliments i plats.