Informació Extra
Torna Arguiñano, el gran clàssic del Nadal i top 1 en vendes. Un nou receptari, fàcil i saborós, per entregar-se als fogons i celebrar el desè llibre a PlanetaAmb més d?un milió d?exemplars venuts de tots els seus llibres, aquest any Karlos Arguiñano arriba a una xifra rodona: el seu títol número 10 publicat a editorial Planeta. I què millor per fer-ho que un nou receptari on el truc, de nou, resideix a la senzillesa, a reivindicar la cuina casolana, de mercat, sana i sense elaboracions que ens compliquin la vida, però amb uns resultats que no baixen del 10. Aquest és el principal repte que el nostre cuiner més estimat s'ha proposat a Cuina de 10 amb Karlos Arguiñano, un llibre pràctic amb les receptes més reeixides del programa, entre les quals destaquen alguns plats amb què se't farà la boca aigua: des dels cabdells d'enciam amb salsa tàrtara a la suculenta truita d'albergínia i xistorra o aquell espagueti amb botifarra i poma per donar-se un homenatge. Sense oblidar, és clar, les pastes de carbassa, el pa amb espinacs, pernil i formatge o el popular brioix de xocolata de Joseba Arguiñano hereu del talent gastronòmic del seu pare que alegren la taula i el paladar.