Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navega. Les galetes que es classifiquen segons calgui s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les característiques bàsiques del lloc web. També utilitzem galetes de tercers que ens ajuden a analitzar i comprendre com utilitza aquest lloc web. Aquestes galetes s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció d'optar per no rebre aquestes galetes. Però l'exclusió voluntària d'algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Imprescindibles
Les galetes necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i característiques de seguretat del lloc web. Aquestes galetes no emmagatzemen cap informació personal.
No imprescindibles
Aquestes galetes poden no ser particularment necessàries perquè el lloc web funcioni i s'utilitzen específicament per recopilar dades estadístiques sobre l'ús del lloc web i per recopilar dades de l'usuari mitjançant anàlisis, anuncis i altres continguts integrats. Activant-les ens autoritza al seu ús mentre navega per la nostra pàgina web.
VIAJE POR LA PASTA FRESCA HECHA EN CASA. DeMARTÍNEZ GIL, TERESA.
Enquadernació: Cartoné
Pàgines: 304
Mida: 17cm X 24cm
Pes: 625 gr
Referència 156000013
Edició 1
Informació Extra
Amb aquest fascinant viatge per la Itàlia de la pasta fresca aprendràs a fer a casa les diferents varietats que s'elaboren a cadascuna de les regions. Descobriràs com la massa i la tècnica canvien, des del nord, i la pasta de farina i ou, fins al sud i les illes, on predomina el blat dur. Aprendràs a realitzar els formats més coneguts de pasta curta, llarga i farcida, i molts altres que no ho són tant.
Productes relacionats
Valoracions d'usuaris
Aquest producte encara no s'ha valorat.
* Has d'estar registrat per comentar aquest article.