SALAD LOVE
Data d'edició:18/05/2023
Pasión por las ensaladas
Pasión por las ensaladas. DeBez, David. Editat perSALAMANDRA.
Referència SM4665B
Com preparar una amanida diferent, cada dia, en menys de vint minuts.
260 receptes de delicioses amanides per les quatre estacions de l'any!
Els temps han canviat. La distància fins al lloc de feina i els horaris laborals imposen un nou ritme de vida. Així, tant a les grans ciutats com a les mitjanes i petites, milers de persones, en comptes de dinar a casa al migdia, prenen un menú ràpid, un entrepà, restes de la nit anterior o qualsevol arranjament d'última hora. I la conseqüència, una alimentació poc saludable, repetitiva, insulsa i sovint massa cara.
David Bez no és un cuiner professional, però fa anys, fart de menjar malament a l'oficina, i com a italià amant de la bona taula, va desenvolupar un amplíssim menú d'amanides apetitoses, nutritives i fàcils de preparar a l'entorn laboral.
El resultat són aquestes 260 receptes de delicioses amanides per a les quatre estacions de l'any , concebudes a partir d'un sistema d'organització pràctic i equilibrat dels ingredients. Vegetarians, vegans, omnívors, pescetarians o crudívors, totes les tendències gastronòmiques trobaran en aquesta bíblia de l'amanida els seus plats preferits. Tots els seguidors de Salad Love prolongaran sens dubte la seva afició als caps de setmana.
Bon profit!
< B>La crítica ha dit:
«L'home que ha posat de manera menjar amanida. Irresistible».
Daily Mail
«Qui va dir que les amanides són avorrides? Aquestes receptes ràpides, fàcils, sanes i delicioses del nou llibre de cuina Salad Love de David Bez transformaran la teva hora de menjar».
Cosmopolitan
«Mai tornaràs a veure les amanides de la mateixa manera; fins i tot el més empedreït escèptic de les amanides es trobarà apuntant unes quantes receptes per tastar-les».
Itàlia
«El blocaire gastronòmic David Bez ens ofereix un any de receptes d'amanides de sobretaula per animar el dinar. La seva herència italiana i la seva carrera en disseny gràfic les fan tan agradables a la vista com al paladar».
BBC Good Food Magazine