Informació Extra
La mise en plau està llesta. Els primers crims estan servits.Sensorial, salvatge i molt visceral. Mort en tres textures combina la tensió del millor thriller psicològic amb el ritme frenètic de la cuina professional. Philippe Bouvier, xef del prestigiós restaurant londinenc White Spoon, treballa amb el seu inseparable ajudant japonès, Tsu, en l'elaboració del menú degustació de la temporada d'hivern. La segona estrella Michelin està en joc. Després de dos anys sense veure's, Philippe rep la visita del seu cunyat, el capità de Scotland Yard Hadrien Gibbs, acompanyat de la sergent Harrington. Durant les darreres setmanes, han aparegut a Londres una sèrie de cadàvers amb una peculiaritat molt gastronòmica: les víctimes, assegudes a taula, tenen l'abdomen obert i sense vísceres, deixant al descobert un forat a l'interior del qual hi ha el bolo alimentari perfectament presentat i emplatat. La policia, desorientada i sense cap pista esperançadora, decideix acudir als dos cuiners amb l'objectiu que la seva visió gastronòmica pugui il·luminar algun detall que els hagi passat inadvertit. Philippe ignora que, per la seva desinteressada col·laboració, pot estar a punt de pagar un preu molt més alt que una simple estrella