Informació Extra
Després de l'èxit mundial de L'enciclopèdia dels sabors, torna la reina de les combinacions amb una seqüela que recull encara més sabors. «Els ingredients inspiren Segnit, però són les seves reflexions, les seves descripcions vibrants, les que ens inspiren els seus lectors. La llum és ella».Maria Nicolau Un compendi únic de més de 800 combinacions de sabors a partir de verdures que seduiran igual a vegans, vegetarians i omnívors. L'Enciclopèdia Dels Sabores. Vol. 2 ensenya als amants del menjar i la beguda a apreciar més i millor els 92 ingredients que cobreix, i les múltiples maneres (clàssiques i contemporànies) d'aparellar-los d'una manera deliciós. La crítica ha dit: «Niki Segnit és, sens dubte, la reina actual de la combinació d'ingredients». Yotam Ottolenghi «Inspirarà per igual a una nova generació de cuiners casolans, xefs i escriptors». ».Zoe Williams«Imprescindible per a escriptors gastronòmics i xefs de tot el món».Georgina Hayden De L'enciclopèdia dels sabors es va dir:«Sóc una gran aficionada a les receptes de cuina i recomano encaridament L'enciclopèdia dels sabors de Niki Segnit. Enumera més de 4.000 combinacions possibles de 99 sabors, amb munts de receptes per inspirar-te». Kate Winslet, Harper's Bazaar «Erudita i inspiradora, pràctica i divertida. Et farà salivar, riure, discrepar i sentir-te refutat». The SundayTimes «Aquest llibre superb no és tant un llibre de cuina com un inventari de la inspiració humana. O fins i tot inspiració divina. [...] Un llibre que pot ser llegit per mer plaer».The Guardian«Té tots els elements que permeten maridar els sabors adequats sense ficar la pota. Aquest llibre guia la imaginació i la creativitat de cadascú per obtenir resultats enormement satisfactoris. Seguiu aquest llibre i impressionarà els seus convidats com mai abans».The Times«Qui vulgui ficar-se en fogons i provar noves sensacions, aquí hi ha el llibre. També per a qui simplement vol, a través de la lectura, gaudir de tocs d'història, de ciència o de la saviesa dels xefs».