Informació Extra
Un compendi únic de combinacions de sabors. Alguna vegada us heu preguntat per què un sabor combina amb un altre? O pensat què es pot fer amb uns raves? L'enciclopèdia dels sabors és el primer llibre que estudia què combina amb què, en grups de dos. La secció final enumera en ordre alfabètic 99 ingredients comuns i suggereix combinacions clàssiques i altres de menys habituals per a cadascun. La inicial presenta una entrada per a cadascun dels 99 sabors i està organitzada en 16 «temes» com ara móres i arbustos, verds i herbes o terrós. Hi ha 980 entrades en total i 200 receptes o suggeriments al text. Cobreix combinacions tradicionals com porc i poma, vainilla i cirera o all i julivert; favorits recents com xocolata i xile, vainilla i llagosta o formatge de cabra i raves; i parelles interessants però estranyes a primera vista, com botifarres i xocolata, llimona i vedella, bolets i nabius o síndria i ostres. Magníficament editat (guanyador del premi al llibre millor editat al Regne Unit), llibre de referència desitjable i molt útil que millorarà els plats; és el tipus de llibre que no podràs deixar de llegir a la nit. Ressenyes: «El sopar mai no tornarà a ser avorrit.» per combinar sabors.»The Observer «Una petita obra d?art.»The Sunday Times