DULCE
Data d'edició:08/11/2018
DeOttolenghi, Yotam;Goh, Helen. Editat perSALAMANDRA.
Referència SF95128
Un impressionant volum de rebosteria del prestigiós xef Yotam Ottolenghi.
Yotam Ottolenghi no deixa de sorprendre'ns amb cadascuna de les seves publicacions, impregnades d'una barreja genial de cultura i saviesa oriental i occidental. Escrit juntament amb Helen Goh, la seva estreta col·laboradora durant els últims deu anys, aquest llibre és un cant d'amor a la rebosteria, una exquisida celebració dels pastissos, els dolços, els bescuits i les galetes.
Més de cent noves receptes -com el brownie amb tahina i halva, els pastissets perses amb amor, les magdalenes amb safrà, taronja i mel, la pastís Pavlova de canyella amb crema de praliné i figues- conformen un espectacular catàleg de delícies que conviden a somiar, sospirar i deixar-se portar pels sublims plaers del paladar.
La crítica ha dit...
«Els fans, perquè n'hi ha, dels bellíssims llibres de Yotam Ottolenghi ja poden afegir a la seva biblioteca el nou Dolç. És un homenatge al món dels pastissos, els dolços, els bescuits i les galetes. Amb més de cent noves receptes que el lector no es cansarà de mirar.»
Cristina Jolonch, La Vanguardia
«Dels llibres gastronòmics il·lustrats, el palmell se l'emporta Dolç, del xef israelià Yotam Ottolenghi, un exuberant i mediàtic reboster les creacions del qual no aptes per a diabètics i profusament il·lustrades faran les delícies dels més llaminers.»
MR Rivero, Babelia I>
«Una oda a les postres.»
The Huffington Post
«Amb Jerusalem i els llibres següents, Yotam Ottolenghi va canviar la nostra manera de cuinar i degustar els plats. Ara, amb Dolç, ell i Helen Goh reinventen el món de les postres, però les receptes són tan generoses, suggeridores i brillants com sempre. No ho dubteu: fornegeu aquests brownies amb tahini i halva o afegiu l'anís estrellat als pastissos de móres. Gaudiu amb els nous i emocionants sabors de Dolce. És el que jo estaré fent.»
Dorie Greenspan, guanyadora del premi James Beard
«Modern, creatiu, atractiu i, el més important, divertit: Dolç és un Ottolenghi en plena forma.»
Publisher's Weekly
«En un món ple d'incerteses, és un gust obrir Dolç i comprovar que si seguim aquestes receptes pas a pas obtindrem un pa de pessic perfectament enfornat, una Pavlova esponjosa o una crostata cruixent. Com altres títols d'Ottolenghi, Dolç és un tresor.»
Eater