BOLLERÍA
DeLINDEBERG, DANIEL.
Referència 198000019
Edició 1
Bolleria! M'encanta! Si hagués de triar només una cosa per menjar durant la resta de la meva vida, triaria pastes, pastes i més pastes. Amb aquestes paraules que reflecteixen un amor inabastable pel món del pa i la rebosteria comença Bolleria de Daniel Lindeberg. Un recorregut a través de 50 receptes on el forner suec ensenya, pas a pas, a preparar les masses bàsiques i les diferents elaboracions que es poden crear a partir d'elles. Des de la de blat fins a la massa de valona o de croissant, cada recepta fa salivar el lector només d'imaginar-la: cassoleta de brioix amb gerds i maracujà, brioix de safrà pasta de full amb peres i molles de civada, croissants d'ametlles i, per descomptat, els famosos rotllos de canyella. p>
Lindeberg, amb més de dues dècades de trajectòria i diverses estrelles Michelin al seu palmarès, dedica les primeres pàgines de Bolleria a explicar com sorgeix la seva vocació per la rebosteria ia aclarir els dubtes al voltant a receptes bàsiques com la crema pastissera, la salsa toffee o, simplement, a aprendre a amassar a mà
Productes relacionats:
Estrenem nova web i botiga online!
Estàvem enamorades de la nostra web anterior, però, els temps canvien i van sorgint necessitats que requereixen de solucions adaptades.… Continuar leyendo Estrenem nova web i botiga online!