estima't molt

Un llibre sobre com treballar l'autoestima amb els nostres fills i alhora, també treballar la nostra

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estima’t molt

Tania García torna amb un llibre que dona eines i consells als pares i mares per ajudar als seus fills a fomentar l’autoestima

A  Tania Garcia ja la coneixem d’altres llibres com Educar sense perdre els nervis i Germans o dels contes que ha creat  com “Què necessito quan tinc por” o “Què necessito quan estic enfadat”, on a través de contes ens ajudava a petits i grans a gestionar els grans conflictes emocionals que ens preocupen.

Ara, ens explica en aquest llibre els coneixements i les eines necessàries per entendre els diferents aspectes que conformen l’autoestima (ai, l’autoestima…. com costa treballar-la eh?).

Per aprendre a fomentar-la en els nostres fills, en les seves diferents etapes de desenvolupament; i per integrar l’autocura com una part fonamental en la seva educació.

El resultat és un llibre que ens ajuda a reconèixer els enemics de l’amor propi per gestionar millor, a traves d’exercicis pràctics, un dels conceptes psicològics de més transcendència en el creixement i el benestar personal dels nostres fills.

No, no és una lectura fàcil i no el podreu llegir de cop.

De fet, us aconsello fer un tastet cada dia, poc a poc, preparant-vos i entenent que aquest viatge serà per tota la vida; no només pels vostres fills sinó per vosaltres.

Perquè tornareu a reviure’us i això, gairebé sempre crea nostàlgia, caliu però també ens trasbalsa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput