Bea y el ballet
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bea y el Ballet, de Luciano Lozano

Abans de Nadal van arribar àlbums maquíssims que no vam poder ensenyar-vos amb temps i carinyo.
Però, ha arribat el seu moment.
“Bea y el ballet” és una segona entrega de la “Bea balla” però aquest cop aprofundeix en el ballet. Ens explica el dia a dia de la Bea, escola, amics, família i…. Ballet!
Durant les seves classes coneixerem la història del ballet, com va nèixer, el nom de grans ballarines que han marcat aquest estil, ens explicaran quins són els beneficis que comporta el ballet que no són pocs. I entre il·lustració i il·lustració trobarem escrit el nom de les postures més comuns, de les figures que més s’utilitzen quan es balla en parella….

Com veieu, si a casa a entrat el gust pel ballet, en aquest àlbum trobareu hores de diversió i de curiositats. I si encara no ha entrat que sapigueu que en quant obriu el llibre ja ni hi haurà pas enrera.

Il·lustrat amb una gran delicadesa pel Luciano Lozano i editat per Ediciones Tres Tigres Tristes,  és un àlbum que encara no sé a qui us agradarà més, a les mamis que fèieu ballet de petita a les futures promeses.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput