Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tornen els follets lectors

Com que no hi ha res millor per rependre el ritme que tornar a la rutina i a tot allò que ens fa sentir bé, ja estem preparant la nova sessió dels Follets Lectors,  el nostre club de lectura per a primers lectors, que es tornaran a trobar dijous 27 de gener  a les 17:45.
Aquesta vegada hem escollit un àlbum que ens encanta, que fa ja uns anyets va editar @babulinkabooks i que creiem que és impecable.

Els nostres follets descobriran a un pirata amb una fam insaciable, tant que un bon dia decideix cruspir-se totes les estrelles però…. ai, i ara com es guiarà a la nit?, qui li farà companyia a la lluna?
Parlarem de la gana, de pensar en els altres i les conseqüència dels nostres actes, d’aquells moments en els que ens volem menjar el món i d’altres en els que el món ens menja a nosaltres, dels amics i de pirates, sirenes, balenes, gegants i cofres amb tresors….

Perquè un bon àlbum es reconeix quan els infants gaudeixen de la història i a més, sense saber-ho, alguna cosa es queda dins seu i mai tornen a ser els mateixos.

I aquest és un. I estem felices que s’hagi tornat a reimprimir.

A  més, al final del llibre trobareu una guia de lectura per a poder treure-li tot el suc i poder treballar valors com l’empatia en familia.

Voleu venir?? Aquest mes ho farem dijous, però a partir de febrer traslladem la sessió als dissabtes al matí per a tots aquells que les extraescolars us trenquen els horaris.

Si voleu més informació, escribiu un mail a info@llibrerialilliput.cat  i us explicaré tot el que necessiteu saber.

Mentrestant…. ens veiem a la llibreria!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput