Un còmic d'aventures basat en el conte "Jack i els pèsols màgics"

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El temerario Jack, pròxima lectura del Club del còmic

Dimarts 19  torna el club de lectura de còmic i ho farà amb aquesta súper aventura.
Encara esteu a temps d’apuntar-vos!!
Ens reunirem un dimarts al mes (ho podeu combinar perfectament amb altres extraescolars, només és un dia al mes 😅) i ens endinsarem en el ampli món dels còmics de la mà de la @lifeofelicomic que en sap un munt i és una apassionada d’aquest format.

Si teniu infants d’entre 9 i 11 anys (aproximadament…) que els agradi llegir aquest és el vostre club!!

En aquesta ocasió hem triat El Temerario Jack, una adaptació moderna del clàssic de Jack i les mongetes màgiques repleta d’aventures i misteri.
Un dia, en un mercat ambulant, Jack i la seva germana Maddy intercanvien el cotxe de la seva mare per una caixa de llavors misterioses. És el millor error que Jack ha comès mai.

El que comença com un projecte inofensiu al jardí darrere de casa, aviat es converteix en una jungla salvatge i màgica; amb cebes que ronden d’un costat a un altre, carabasses que mosseguen i… un drac.

Tant si voleu participar al club com si només esteu cercant un bon còmic per llegir aquesta és una molt bona proposta; i si us enganxa, no deixeu de consultar més títols de l’editorial Astronave, que ens està oferint un bon catàleg de còmic infantil i juvenil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput