El porquet de Nadal

La nova novel·la per a primers lectors de la J.K.Rowling

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Porquet de Nadal, el nou llibre de la J.K.Rowling

Ja tenim l’esperada novetats de la Rowling a la llibreria, en català i castellà i promet ser una història màgica de Nadal que perdurarà en el temps.

Trobareu embolics de família, amor, molt d’amor, baralles i penediments, regals sorprenents, màgia, aventures i tornareu a creure en que tot és possible.

Per fer-vos cinc cèntims i us entrin ganes de llegir-lo: en Dito és el peluix favorit i company de vida d’en Jack, però un bon dia, per culpa de la seva germanastra Holly, aquest es perdrà i no podran trobar-lo. Com que arriba Nadal, en Jack rep de regal altre porquet “substitut” que envaït per la màgia del Nadal cobrarà vida i l’ajudarà en l’arriscada tasca de buscar a en Dito.

Ho aconseguiran?? Quins problemes es trobaran?

Està estructurat en capítols molt curtets i amb un vocabulari molt accessible i gens complex per a primers lectors,i, tot i que no és un llibre primet és ideal per fer una lectura compartida o per primers lectors que demanin més contingut. Personalment aquest estil que té l’escriptora d’oferir una narració per uns lectors de 6-8 anys però amb aquesta quantitat de text propi de llibres per a lectors avançats en costa una mica de digerir. Però li perdonarem que és la Rowling i ens va guanyar del tot amb el Harry i sobretot amb l’Hermione.

Ei, no descarteu llegir-lo si sou lectors més grans perquè aquesta història desprèn màgia, o es que no us agraden les històries màgiques de Nadal?

Preu: 18.95€
Idioma: Català i Castellà
Editorial: Salamandra
Pàgines: 320

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput