club de lectura

Imatge del llibre "La muntanya de llibres més gran del món" de Rocio Bonilla.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Obrim places pel nou club de lectura

Atenció petits lectors i lectores, obrim places pel nou club de lectura.

Al setembre hem fet molta feina pensant i adequant el nostre espai per a que resulti un lloc segur i sense que deixi de ser acollidor. I a la fi podem anunciar que obrim places per al nostre primer club de lectura.

I com no podia ser d’altra manera, inaugurem amb un club dedicat als àlbums il·lustrats i als primers lectors.  Inaugurem amb  la Cristina , que serà qui ens acompanyi en aquesta nova aventura i ens guï per l’apassionant món de les històries il·lustrades dos dijous al mes.

Com ho farem?

Hem preparat 6 places. Hem mesurat cada mil·límetre del nostre espai per assegurar-vos la distància de seguretat i no còrrer riscos innecessaris. Tot està preparat per a sis nenes i nens amb ganes de viatjar, imaginar, emocionar-se… i llegir.

Cada mes en farem un llibre, el llegirem conjuntament i a casa, per finalment posar en comú allò que hem descobert mirant-lo amb més calma; és per això que les sessions seran cada 15 dies, per fer de la lectura quelcom agradable i no una obligació; a més, amb cada nou llibre, s’organitzarà una activitat que tingui relació amb ell  per tal de portar-se un record d’aquell nou amic que acaben de llegir.

El preu del club és 20€ el mes, més el llibre que ells escullin per llegir en grup d’entre una selecció que en farem nosaltres. D’aquesta manera, fent-los responsables de les seves eleccions també podem treballar amb ells aspectes claus en el seu desenvolupament i els interessem i impliquem en el procés lector.

M’agrada. I ara?

Comencem dijous 1 d’octubre a les 17:45, farem les presentacions, coneixereu a la Cris, o Crisspeta com li diu la majoria i obrirem una porta que esperem no es tanqui mai.

Si esteu interessats, escribiu un mail a info@llibrerialilliput.cat o apropeu-vos a la llibreria per deixar-nos les vostres dades i reservar la vostra plaça.

 

Bones lectures!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput