Us presento la nova web, més maca, més funcional, més completa, més de tot. Passeu passeu, que casa meva és casa vostra

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estrena mundial de la nova web

Estrenem nova web de Lilliput. S’ha fet esperar, semblava que sí, però no…. I ara, quan tornen a obrir-se les aules, quan tornem a recollir-nos aviat i a prendre sopetes de galets i llet amb cacau calenteta, arriba la web de la llibreria; feta de nou, feta amb amor, amb humor i amb seny. I feta per un professional.

Què hi trobareu? Llibres, idees varies,  propostes d’activitats i novetats editorials i de joguines. I allò que a la llibretera se li passi pel cap, que sol ser qualsevol cosa.

Però la gran novetat és que podreu mirar i consultar molts dels llibres que tenim a la llibreria i reservar-los per venir a buscar-los. O, si ho preferiu,  directament comprar-los a la nostra pàgina de Libelista per a que us els portin a la vostra porta de casa. No oblideu que el petit comerç sempre és la millor opció i  ara més que mai. Tant si voleu un llibre d’adult com un infantil el podreu comprar a través de Libelista i, si el que voleu és sentir la reconfortant oloreta a llibre nou sempre podeu reservar-nos i encarregar-nos el vostre llibre via WhatsApp.

Ara si, benvinguts de nou i visiteu tots els racons de la nostra web, cliqueu a tot arreu, mai se sap que podrà sortir darrere una imatge….

Benvinguts a Lilliput, el nostre i el vostre món.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput