bitmax and co

En Bitmax ha arribat al Bosc Blau força espatllat. Gràcies a en Wagner i la Mus tindrà un nova oportunitat de fer el que millor sap: Ajudar!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nova col·lecció per a primers lectors

Seguint l’estela de l’exitosa col·lecció Agus i els Monstres,  l’editorial Combel torna a apostar per l’estil i “savour faire ” del Jaume Copons i les il·lustracions vives i divertides de la Liliana Fortuny amb aquesta nova col·lecció per a primers lectors.

Coneixerem a en Bitmax, un robot domèstic que apareix de sobte al bosc, i gràcies a en Wager i la Mus, que el recullen i arreglen, podrà a tornar a fer allò que millor sap fer, ajudar a tothom. Però com passa també a la realitat, no tothom estarà content de la seva arribada.

Aquesta col·lecció, com us deia abans està pensada per a primers lectors; repleta d’il·lustracions amb una estructura de còmic i amb lletra de pal que agilitzarà la lectura i comprensió de la història, a més, les històries contenen capítols, pel que és ideal quan ja demanen llibres que puguin llegir poc a poc durant dies.

Com veieu, té tota la pinta que aquesta col·lecció ha arribat per quedar-se i ser un top a la llibreria, així que si teniu nens a casa que comencen tot just ara a llegir, us la recomano al màxim.

Paraula de llibretera.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Compra'ns llibres online a Libelista

Fes els teus encàrrecs per privat

Abans de marxar

Apunta't a la
Newsletter de Lilliput